Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΛΟΚΕΡ?

Πως μπορεί να νιώθει ένας ουρακοτάγκος μπροστά σε ένα κομπιούτερ ?
Έτσι ακριβώς και εγώ .θα ήταν λίγο μετά τα γενέθλια μου μάλλον στα
Σαράντα κάτι εκεί. Ανοίγω την εξώπορτα και απέξω με περίμενε μια παλιά χαρτόκουτα  ψιλο ξεχειλωμένη , ως δούρειο κουτί την εισάγω εντος.
Να μην τα πολυλογώ μετά από αρκετές ώρες  και χιλιάδες συνδυασμών μεταξύ
Καλωδίων και διαφορών συσκευών πατώντας ένα κουμπί κάπου εκεί μουγκρίζοντας το θεριό άνοιξε το μπλε του μάτι λέγοντα μου well come. Με των καιρό άρχισα να το γαργαλώ το άτιμο θεριό ,να και τα προγράμματα να και παιχνιδάκια να και μουσικουλες και για καπάκι για το τέλος η μάλλον για αρχή ο αντίχριστος , το ιντερνέτ. Και έτσι άρχισα το σερφαρισμα, να τα Google, να τα site,να τα facebook.
Όμως πάντα κάτι μου έλειπε ένα απροσδιόριστο κενό υπάρχει μέσα μου. Εκεί που βαριεστημένα περιφερόμουν από το ένα  site στο  άλλο κάπου  σε μια σελίδα διαβάζω
Που έγραψε κάποιος (ειμαι μπλοκερ και σας έχω χεσμενους) περίεργο σκέφτηκα μέσα μου τι είναι αυτό το μπλοκερ ? και γιατί μας έχει χεσμενους? Και άρχισα να το ψάχνω . Μετά από ένα μαιλ που έστειλα στο τύπο για να μου πει γιατί μας έχει χεσμενους έλαβα την εξής απάντηση < δεν γαμιεσε ρε μαλακα> αυτό τεκμηρίωσε μέσα μου ένα λόγο, αλλά μπλοκερ? Συνέχισα την έρευνα αλλά δεν μπόρεσα να μάθω τι εστί μπλοκερ. Έτσι κάποια μέρα εκεί στο χάος του κυβερνοχώρου πατώντας διάφορα κουμπιά χωρίς να καταλάβω πως, βρέθηκα και εγώ με ένα δικό μου μπλοκ.
Και ναμε  αγαπητέ μου αναγνώστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου